פנטהאוז ברחוב בן מיימון

הדירה בת 300 המטרים, אשר מתפרסת על פני 3 קומות, שוכנת בבניין מפואר ברחוב בן מיימון בירושלים. בעלי הדירה מתגוררים בחו”ל, ומבקרים בארץ מדי שנה. לאחר שקיבלו תוספת זכויות בניה בהיקף של 100 מטרים, פנו הבעלים לבלוך בבקשה לניהול הפרויקט.

בלוך שימשה כקבלנית מפתח, וניהלה את התהליך משלב המעטפת ועד להשלמת הבניה. במהלך הפרויקט, התמודד צוות החברה עם מספר אתגרים מרכזיים:

1

וידוא התאמה מלאה בין הקו
העיצובי של הדירה והבניין לאלה
של האזור החדש


מאחר שהבניין מתאפיין בסטנדרט בניה יוצא דופן, לרבות שימוש באבן ירושלמית צהובה מסותתת ובקרניזים מעוצבים, נדרשו הקפדה יתרה על פרטים וביצוע עבודות הדורשות מומחיות ייחודית.

פנטהאוז ברחוב בן מיימון
פנטהאוז ברחוב בן מיימון

2

עבודה בשטח
בנוי צפוף ומאוכלס


כדי למנוע הפרעה לשגרת חייהם של השכנים, השתמשה בלוך בפתרונות חלופיים כגון, עבודה באמצעות פיגומים תלויים.

3

לוחות זמנים קצרים


מאחר שהבעלים ביקשו לחגוג את חג הסוכות על גג השירה, עמדו לרשות בלוך 3 חודשים בלבד להשלמת התהליך. לשם כך, הפעילה וניהלה החברה מספר צוותי עובדים, אשר עבדו במשמרות סביב השעון.

פנטהאוז ברחוב בן מיימון

בסופו של התהליך, הושלם הפרויקט במועד שנקבע ולשביעות רצונם המלאה של בעלי הבית, אשר זכו לחגוג את החג בדירתם המחודשת, לצד כל בני משפחתם.